Om oss

Brunnsparksskolan är en härlig och familjär liten skola i Ramlösa brunnspark för elever i årskurs F-5.

Vi vill göra ditt barn framtidskompetent och redo för en föränderlig värld genom att skapa den bästa skolan för varje elev. Här lär ditt barn för livet och inte för stunden. Ditt barn behöver kunna läsa, skriva och räkna, men också olika förmågor som empati, samarbetsförmåga och relationsskapande.

Skolans fritidshem är en naturlig inledning och fortsättning av ditt barns dag.  I skolans huvudbyggnad finns elever i årskurserna 1-5. Fontänen är förskoleklassens eget hus och ligger ett stenkast bort.

Vi på Brunnsparksskolan ser Elinebergsskolan som ett naturligt val för årskurs 6. Därför har vi ett F-9 tänk och samarbetar över skolgränserna. I årskurs 5 introducerar vi eleverna till Elinebergsskolan genom att vi besöker skolan.

Rörelse och hälsosamma vanor är viktigt

På Brunnsparksskolan har rörelse och hälsosamma matvanor länge varit en del av verksamheten. Vi har sett att våra elever mår bättre, koncentrerar sig bättre och presterar bättre när vi jobbar aktivt med hälsosamma matvanor och fysisk aktivitet.

Vår skola är nu certifierad som en Generation Pep Skola 2023 och får då diplom signerat Generation Peps verksamhetschef Carolina Klüft och en av initiativtagarna, Hans Kungliga Höghet Prins Daniel.

Läs mer på generationpep.se