error

Informationsmöte skolval 2022

Nu är det snart dags för er att välja skola.

Välkomna torsdag 13 januari Informationsmöte klockan 18:00 på Brunnsparksskolan, Hårlemans allé 11 i Ramlösa. Du måste anmäla dig till Anna Varagic via mejl eller telefon på anna.varagic@helsingborg.se eller 042-10 75 15.

Brunnsparksskolan är den härliga lilla skolan i Ramlösa brunnspark för årskurs F-5. Vi vill förbereda ditt barn med framtidskompetenser för en föränderlig värld. Därför lär våra elever för livet och inte för stunden. Vi jobbar aktivt med hälsa på skola genom utomhuspedagogik, rörelsesatsning, hållbar utveckling och hälsosam mat. Välkomna att starta en kunskapsresa med oss på Brunnsparksskolan – källan till kunskap.

Nyfiken och vill veta mer?

Hör av dig till rektor Patrik Persson patrik.persson@helsingborg.se eller expeditionen 042-10 75 15.